Hemsida på våra egna mallar till låga och fasta priser

Den stora efterfrågan på privata hemsidor till lägre priser har gjort att vi äntligen pusslat ihop hemsidor med våra egna mallar till fasta och låga priser.

Många privatpersoner med mindre sidorörelser och små företag har inte råd med en specialdesignad hemsida. 

Produkten talar för sig själv så alla hemsidor ser ändå olika ut. Det är det Du erbjuder som är intressant för besökaren - inte hur häftig hemsida Du har.

 

se våra egna mallar >>
 

Hemsida för Dig som hyr ut hus, båt eller annan fritidsbostad

Det naturliga valet blev att först pussla ihop egna mallar för de som ska hyra ut -

då vi har fått flest förfrågningar från dom.

se mall "hyra ut 1 klass"  >>

Har Du annat förslag på mallar Du vill att vi ska pussla ihop är Du välkommen att kontakta oss.

kontakta oss >>
 

Specialpusslad hemsida offereras

Ni som vill ha specialdesignad hemsida är välkomna att kontakta oss för offert.

SÅ PUSSLAR VI

 

Besökaren vill i första hand ha den information han söker

Om Din hemsida på något sätt INTE tilltalar Din besökare kommer han troligen att klicka bort Dig och det  innan Du ens får en chans att ge han den information Du vill.

Vi motverkar detta genom att skapa lugna, neutrala och informativa hemsidor där besökarens egen fantasi får vara med i surfandet.

 

Genomsnittliga besökstiden på en hemsida är under 10 sek

Det vill till att få besökaren att stanna upp när han kommer in på Din sida och inte hoppa vidare till en av Dina konkurrenter.

Vi arbetar effektivt med att lyfta fram den information som Dina besökare kan tänkas vara intresserad av. Besökaren ska medens inse att han kommer att få den informationen han söker (och kanske lite till) utan att behöva slita sitt hår på kuppen - då stannar han!

 

Fler och fler surfare känner sig förvillade på hemsidor

Många surfare klagar på att de inte snabbt hittar det de söker. Besökaren blir förvillad och ger snabbt upp och söker en annan hemsida, för att få den information han söker. Besökaren har miljontals hemsidor att välja bland.

Vi jobbar intensivt med att hemsidor ska vara lättorienterade. Med tydlig struktur och att varje hemsida ska vara balanserad.

 

En hemsida har inte samma läsvärde som en broschyr eller tidning

Besökare på en hemsida kan inte jämföras med en läsare av t.ex. en tidning. En surfare skummar en hemsida på mindre än en sekund oavsett hur mycket text det är på hemsidan. Hittar han inget intressant så... vips, han är vidare på nästa sida.

Vi arbetar med att ha så lite text som möjligt långt upp i trädstrukturen. Om besökaren vill fördjupa sig kan han få vidare information längre in på hemsidan.

 

Häftiga effekter ger ingen information och slöar ned Din hemsida

Flash, rörliga bilder, ljud och andra helt informationslösa och resursslösande effekter hör hemma på hemsidor som riktar sig till ungdomar. Det är de som har tid och lust för meningslöst surfande. Många webläsare är t.o.m. spärrade för dylika effekter så att surfandet skall gå snabbare.

Vi jobbar inte med dessa effekter om de inte är till en direkt fördel för att informationen skall komma fram på ett bättre sätt.

 

Web Info Sverige | Rosviksgatan 9, 453 30 Lysekil | tel. 0523 - 160 70 | e-post: info@webinfosverige.com

 

 

Startsida - Web Info Sverige

 

vårt miljöansvar

och

vårt företag

egen hemsida